Mittatilaus peili

Mittatilaus peili onnistuu kaikkien toiveidesi mukaisesti, uniikkina ja laadukkaana kotimaisena käsityönä Poka Finlandilla. Valmistamme eettisesti hankitusta puusta kaikki toiveidesi mukaiset ikkunanpokat, puiset valokuvakehykset, sisustuspeilit kuin myös muut peilituotteet valmismallistona tai toiveidesi sekä tarpeidesi mukaisilla mitoilla, yksityiskohdilla ja pintakäsittelyillä räätälöitynä mittatilaustyönä.

Tyylisi mukainen mittatilauspeili viimeistelee kotisi sisustuksen

Olipa sisustustyylisi sitten maalaisromanttinen, antiikkinen, perinteinen tai vaikkapa hyvin koristeellinen, mittatilaus peilin avulla tuot mihin tahansa tilaan juuri oikeaa ilmettä. Kaunis mittatilaus peili kun viimeistelee kodin, toimitilan tai muun julkisen tilan, heijastaen kauniisti valoa, lisäten tilan tuntua sekä sitoen sisustuksen ilmeen yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Peili on lisäksi myös käytännöllinen, varsinkin kun sen sijoittaa eteiseen, vessaan tai makuuhuoneeseen. Olohuoneessa tai kylpyhuoneessa taas saadaan uniikki ilme aikaan juurikin tilaamalla huoneen pinta-alaan ja kalusteiden mittasuhteisiin sopivan kokoinen mittatilaus peili, joka viimeistelee näyttävästi koko kodin ilmeen.

Kysy lisää!

Valitse tyyleistä suosikkisi

Mittatilaus peili voidaan valmistaa toivomasi sisustustyylin mukaan. Näin ollen meiltä onnistuvatkin helposti esimerkiksi:

  • Rustiikkinen peili
  • Antiikkinen peili
  • Maalaisromanttinen peili

Peililasin voit myös valita joko kirkkaalla ja perinteisellä, tai värikkäällä ja uniikimmalla peilillä. Mitat toteutamme toiveidesi mukaan niin pituudeltaan, leveydeltään, kuin myös syvyydeltäänkin (pois lukien pyöreät mittatilaus peilit). Toimitamme sinulle täysin valmiin peilituotteen valitsemallasi kuljetuksella tai voit halutessasi myös noutaa tuotteen suoraan toimipisteeltämme Kankaanpäästä. Lisäksi tarjoamme myös asennuspalvelua Kankaanpään alueella n. 50 kilometrin säteellä.

Peili mittatilaustyönä vai valmismallistosta?

Mallistomme löydät myös peilien valmismalleja, joiden mitat ovat tarvittaessa räätälöitävissä toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti. Pystymme toteuttamaan ongelmitta myös erittäin suuret mittatilaus peilit. Tutustu siis mallistoomme ja tee tilauksesi suoraan tai kysy räätälöintiä, ellet sitten halua poiketa lähimmällä jälleenmyyjällä!

 

Mittatilaus peilin hinta

Mittatilaus peilin hinta määräytyy pitkälti toiveidesi, peilin koon sekä käytettyjen materiaalien mukaan. Valmistamme kaikki mittatilaus peilimme eettisistä materiaaleista, kuten kestävän kehityksen ehdoilla hankitusta männystä. Kannattaa siis rohkeasti ottaa meihin yhteyttä ja kysyä lisätietoa, niin voimme antaa sinulle tarkan mittatilaus peilin hinta-arvion sekä aikataulun tuotteen valmistumiselle!