Puiset valokuvakehykset

Poka Finlandin ajattoman tyylikkäät ja aikaa kestävät puiset valokuvakehykset ovat valmistettu Kankaanpäässä perinteisenä käsityönä, kotimaisista kestävän kehityksen ehdoilla hankituista massiivipuumateriaaleista. Valikoimistamme löydät niin perinteisempiä kehyksiä kuin myös kauniita ikkunapokakehyksiä, aina yhden kuvan kehyksistä useamman kuvan malleihin. Voimme myös viimeistellä puiset valokuvakehykset sisustustyylisi mukaisilla näyttävillä yksityiskohdilla – kuten esimerkiksi maalaisromanttisella, kulutetun rustiikkisella tai antiikkisella ilmeellä.

Valokuvakehykset seinälle kotimaisena käsityönä

Saat hankittua puiset valokehykset ja muut kehystuotteemme suoraan meiltä Kankaanpään alueella, kun taas muualla Suomessa sinua palvelevat jälleenmyyjämme. Jos taas kaipaat yksilöllisempää kehys-ratkaisua, toiveidesi mukaisilla mitoilla ja uniikeilla yksityiskohdilla viimeisteltynä, ota meihin yhteyttä ja kysy lisää mittatilaustyönä toteutettavista pokista ja puisista valokuvakehyksistämme!

Eri kokoisia valokuvakehyksiä kaikkiin tarpeisiin

Etsitpä sitten minkä kokoisia puisia valokuvakehyksiä tahansa, me voimme ne toteuttaa! Lisäksi voimme valmistaa niin mittatilauksesta kuin myös valmismallistoon kuuluvien valokuvakehyksien osalta kehystuotteita perinteisten printtikuvien sekä muiden julisteiden kuvakokoihin sopivina:

  • Kehys 70×100
    • Kehys 70×100 sopii niin isommille printeille kuin myös erilaisiin sisustusjulistekokoihin.
  • Kehys 50×70
    • Kehys 50×70 sopii mainiosti perinteisten julisteiden kokoon.
  • Kehys 40×60
    • Kehys 40×60 sopii kodin pienemmille julisteille ja printeille.

Muista myös, että saat luotua kotiisi erittäin trendikkään ja tyylikkään valokuvaseinän yhdistelemällä pienempiä ja suurempia puisia valokuvakehyksiä keskenään!