Sisustuspeilit ja muut peilituotteet

Sisustuspeilit kuuluvat olennaisena osana lähes jokaisen suomalaisen kodin sisustukseen ja niiden avulla pieniinkin tiloihin saa hurjasti lisää tilan tuntua sekä luotua helposti näyttäviä sisustuksellisia yksityiskohtia. Kaiken lisäksi peilit ovat myös käytännöllisiä ja ne voidaan toteuttaa juuri toiveidesi mukaisella tavalla, sillä voimme valmistaa esimerkiksi pyöreät tai hopeiset sisustuspeilit käden käänteessä.

Laaja valikoima sisustustuotteita

Poka Finlandin tuoteperheeseen kuuluvat sekä isot että pienet perinteiset peilit sekä erilaiset peileillä varustetut sisustustuotteet, kuten esimerkiksi naulakot ja avainkaapit. Kaikki sisustuspeilimme ja muut peilituotteemme ovat valmistettu Suomessa perinteisenä käsityönä eettisistä materiaaleista, kuten kestävän kehityksen ehdoilla hankitusta massiivipuusta. Oman valmismallistomme lisäksi voit tilata meiltä peilejä omilla mitoilla ja toiveidesi mukaisilla uniikeilla yksityiskohdilla.

Kysy lisää!

Toiveiden mukainen sisustuspeili valmismallistosta tai mittatilauksena

Perusmallistomme tuotteet ovat tarpeen mukaan muokattavissa esimerkiksi mitoiltaan, mutta valmistamme tarvittaessa myös täysin yksilölliset peilit mittatilaustyönä. Pystymme toteuttamaan ongelmitta isommatkin sisustuspeilit – lisäksi tarjoamme asennuspalvelua Kankaanpään alueella n. 50 kilometrin säteellä. Tutustu mallistoomme alla ja tee tilauksesi suoraan meiltä, tai poikkea lähimmällä jälleenmyyjällä. Jos mielessäsi on uniikimpi ratkaisu, ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Sisustuspeili viimeistelee kodin sisustuksen

Olipa sisustustyylisi sitten maalaisromanttinen, vintage tai boho chic, Poka Finlandin valikoimasta löydät aina toiveidesi mukaisen sisustuspeilin. Valittavanasi voi olla esimerkiksi hopeakehyksinen peili, retro tai vaikkapa vintage peili – sinä päätät, mistä pidät eniten ja me huolehdimme toteutuksesta sinun toiveidesi mukaan. Suosituimpiin peilituotteisiin lukeutuvat esimerkiksi seuraavat:

  • Maalaisromanttiset peilinkehykset
  • Hopeakehyksinen peili
  • Rustiikkinen peilinkehys
  • Antiikkinen peilinkehys
  • Kultainen peili
  • Vintage peili
  • Retro peili